Itt találod az aloa.hu egészség programunk Aloe Vera növényt tartalmazó termékeinek két fő forrását.

A német LR Health & Beauty cég egy igazán vásárlóbarát megoldást alkalmaz: itt már az első vásárlásnál nagy, 30% kedvezményt kapsz, és a hasonló minőségű termékeknél ténylegesen kedvezőbb árúak a termékek.

Nagyon erős a kozmetikai vonal is (pl. az induló csomag 40! illatmintát tartalmaz, mindegyik 80 fújásnyi illattal) és az alap Aloe Vera italok mellett minden fontos étrend kiegészítő (multivitamin, immunerősítő, szív és érrendszer karbantartó, gyermekeknek szóló termékek) megtalálható.

Egyedülálló marketing terv segíti az üzletépítők munkáját. Már a legalsó szinteken is rögzített fizetés, gépkocsi bónusz jár.

A szakterület egyik legnevesebb független minőségbiztosító intézete, a német Fresenius Institut ellenőrzése mellett kaphatod meg a minőségi termékeket. MADE IN GERMANY

——————————————————————————————–

Az amerikai Forever Living Products termékei a magyar pénztárcának kissé túlárazottak, és sajnos az “egyszerű” vásárló alig kap kedvezményt.

Viszont az üzletépítők -magasabb szinteken- már jól tudnak keresni. Az üzletedet az egész világon tudod építeni, a cég 160 országban van jelen.

Az alap termékek mellett kiemelem a háztartásban használható általános mosószert, a szappant, az ízületi gyulladást enyhítő készítményt.

A legtöbb termék magas minőségi szintet képvisel, Kosher és Halal megfelelőségi jelzéssel rendelkeznek.