Legyél Te is FFX használó!

Az FFX egy különleges üzemanyag adalék! 5-15% fogyasztás csökkentés várható a folyamatos használata során.

Megrendelheted az első FFX flaskádat, ami kb. 1200 liter üzemanyaghoz elegendő. Fizetendő kb. 60 liter üzemanyag jelenlegi ára.

Semmit sem kockáztatsz, hiszen ha nem válik be nálad ez az adalék, akkor visszakapod az árát.

Regisztrálj Vevőként ingyenesen! Itt alul add meg azt az email címet, amit a regisztrációhoz fogsz használni.

Figyelem, a rendeléskor még kb. 10€ szállítási költség és az egész összegre 27% magyar ÁFA jön a fizetendőhöz. A szállítás kb. 2-3 hét múlva várható.

Rögtön kapsz egy emailt, amiben a rendelési infok is vannak.

Ha másnak is ajánlani akarod, és az ajánlásért szeretnél díjazásban részesülni, kapni fogsz egy un. elkapó oldalt, ami alapján az általad hozott vevőket be lehet azonosítani. A további feltételekről az FFX@ALOA.HU email címen érdeklődj!

A kosárból az “Új Checkout” Gombbal tudsz tovább lépni (ha már regisztráltál, akkor csak a Pénztárhoz menj!) .

Célszerű ÜGYFÉL-ként (CUSTOMER), nem leányvállalatként (Affiliate) regisztrálni a rendelés folyamatában.

FUEL FACTOR X Leírás

Új termék az európai piacon!
Akár 5-15% üzemanyag megtakarítás és egyéb előnyök!
FFX – FUEL FACTOR X, az új univerzális üzemanyag adalék!
Folyékony chiptuning a járművednek!
FFX, az üzemanyag adalék specialista!

Az új prémium üzemanyag adalék egyre több országban elérhető!
Felejtsd el azt, amit eddig az üzemanyag adalékokról gondoltál! Az FFX speciális összetételének köszönhetően minden kihívással megbirkózik! A célunk olyan professzionális adalék megalkotása volt, ami a szakma csúcsát képviseli.

Benzin és dízel üzemű járművekhez, bármilyen robbanómotoros géphez, eszközökhöz használható!
Bármilyen gépjármű típushoz:
• személygépjármű
• tehergépjármű
• lakóautó
• quad
• motorkerékpár
• hajó
• nehézgépek/munkagépek
• generátor
• kerti gépek

Átfogó üzemanyag kezelés
• fokozza a teljesítményt
• meghosszabbítja a motor élettartamát
• csökkenti az üzemanyag fogyasztást
• csökkenti a káros anyag kibocsátást

All in one megoldás
Az FFX teljes körű megoldás. Más termékekben csak 2-3 összetevő van jelen, de itt MINDEN megvan, ami szükséges. Többféle terméket kellene összekeverned ahhoz, hogy az FFX hatásmechanizmusának és hatékonyságának közelébe érjenek.
Superfood a motornak. Sokféle anyagból, minden egyes anyag speciális céllal megtervezve. Olyan, mintha Szuperkaját töltenél a motorba.
Tudomány a termék mögött! Nobel díjas felfedezés alapján!
60 nap pénz visszafizetési garancia!

Miért válaszd az FFX-et?
Meghosszabbítja a motor életét és csökkenti a kopást: Az FFX a hatóanyagok olyan kombinációját tartalmazza, amelyek együttesen hatva a motort tisztán, kopogásmentesen, sima futásban tartják. Végeredményben a motor mozgó alkatrészei és az üzemanyag rendszer jóval kevesebb lerakódással, sokkal tovább fog működni, jobb hatásfokkal és költségtakarékosan.
Növeli az üzemanyag hatékonyságát, csökkenti az üzemanyag fogyasztást, akár 5-15% megtakarítással!
Megnöveli a jármű teljesítményét: Az üzemanyag BTU (Britsh Thermal Unit 1 BTU = 1055,1 J = 0,293 Wh) teljesítményét képes növelni, ezzel válik hatékonyabbá az egész rendszer.
Fémorganikus összetevők: Olyan katalizátor anyag, amely segíti az üzemanyag alacsonyabb hőfokon történő robbanását, így sokkal tovább tartó és teljesebb üzemanyagégést biztosít. Ez növeli az üzemanyag hatékonyságát, gazdaságosságát. Csökkenti a kipufogórendszeren keresztüli üzemanyag pazarlást, így a károsanyag kibocsátást. Adott mennyiségű üzemanyagból sokkal nagyobb energiát tud előállítani.
Olajozás/kenés: Csökkenti a súrlódást a szelepeknél, injektoroknál, fúvókáknál, megnövelve a motor élettartamát.
Tisztítás: Tisztítja a befecskendezési rendszert, illetve a teljes üzemanyag ellátó rendszert, így a motor a legnagyobb hatékonysággal tud működni.
Polimerizáció késleltetés: Megakadályozza azoknak az apró kis „koszolódásoknak” a kialakulását, melyek később leülepednek a tankban illetve a teljes üzemanyag ellátó rendszerben, tökéletesen tisztán tartja a motort.
Korrózió védelem: Eltávolítja a korróziót és a rozsdát a teljes üzemanyagellátó rendszerből.
Emulziós védelem: Elkülöníti a vizet az üzemanyagtól. Egyetlen csepp víz az egész rendszerben teljesen tönkre teheti a motort.
Üzemanyag stabilizátor: Megvédi az üzemanyagot a bomlástól, hosszabb élettartamot és felhasználhatóságot adva annak.
Csökkenti a veszélyes anyag kibocsátást és a légszennyezést: A kipufogórendszerben csökkenti a káros anyag kibocsátást, ezzel sokat tesz az egészséges környezet védelmében.


Az FFX adalék használata nem befolyásolja a motor gyári garanciáját. Ha mégis bizonyítható lenne a rossz hatás, arra az esetre a MyDailyChoice rendelkezik speciális biztosítással.

Adagolása: 10 liter üzemanyaghoz 1 ml adalék szükséges, minden tankoláskor. Az első 2-3 alkalmazáskor dupla mennyiséget kell használni (kb. 50 l üzemanyaghoz egy tasakot). Nehézgépek esetén fele ennyi is elég (azaz 20 liter üzemanyaghoz 1 ml adalék)

60 nap pénzvisszafizetési garancia! Nincs kockázat! Vedd meg, használd a javaslatnak megfelelően minden tankolásnál, és ha elégedetlen vagy, visszakapod a termék árát!

A 120 ml-es flakon kb. 1200 Liter üzemanyaghoz elegendő!!!
Üzletekben nem elérhető!!!